3E Dieet: Het revolutionaire eiwitdieet

Bij het Eazy Shape Dieet neem je dagelijks naast de 2 Eazy Shape shakes verdeeld over de dag maar liefst 3 tussendoortjes en in de avond een warme maaltijd. Zo is het makkelijk vol te houden en eenvoudig toe te passen in een druk leven.

Het Eazy Shape Dieet is een unieke methode die het gebruik van de hoogwaardige Eazy Shape shakes combineert met gezonde voeding en persoonlijke begeleiding. Bij het Eazy Shape Dieet drink je dagelijks 2 Eazy Shape shakes en eet je 3 tussendoortjes en een avondmaaltijd. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en eenvoudig toe te passen in een druk leven. Doe mee aan het Eazy Shape Dieet en wordt ook één van de gelukkige mensen die dankzij Eazy Shape hun droomfiguur hebben bereikt. Het is tijd om je nieuwe leven te verwelkomen!

 

Neem de eiwitdieet shakes overal mee naartoe

Eazy Shape Voedingsschema

08.00: 1 Eazy Shape shake
10.00: Tussendoortje
12.30: 1 Eazy Shape shake
16.00: Tussendoortje
18.00: Avondmaaltijd
20.00: Tussendoortje

Eazy Shape shakes: Elke ochtend en begin van de middag drink je een Eazy Shape shake. Hoe bereid ik mijn shakes?

Tussendoortjes: Dagelijks neem je verdeeld over de dag 3 tussendoortjes. Je tussendoortjes kan je zelf kiezen en combineren uit de Do Lijst. Er is een hoop mogelijk!

Avondmaaltijd: In de avond geniet je van een heerlijk diner met mager vlees, vis of kip en groenten. Je kan hiervoor gebruik maken van onze praktische recepten die regelmatig vernieuwd worden. Uiteraad is het ook mogelijk om zelf je avondmaaltijd te creëren! De ideale avondmaaltijd heeft de volgende samenstelling:
150 gram mager vlees, vis of kip
200-250 gram groente

Als je geen vlees eet of even iets anders wilt, dan kan je het vlees ook vervangen met magere zuivelproducten, eieren of tofoe. Kijk naar de Do Lijst om te zien wat je kan eten in de avond.

Weekend: Op zaterdag en zondag kan je een van de twee shakes vervangen door een maaltijd. Je ontbijt óf lunch stel je dan samen van producten uit de Do Lijst.

 

Advies & Coaching

Tijdens en na het dieet krijg je gratis begeleiding en advies van je Eazy Shape personal coach aan de hand van jouw persoonlijke omstandigheden. Je personal coach is het aanspreekpunt voor al je vragen.

Informatie e-Coaching

 

Afbouwen en voeding na het dieet

Na het bereiken van je streefgewicht, begin je ook voeding te eten met de goede koolhydraten. Stapsgewijs voeg je deze voeding toe aan je dagelijkse voeding.

Afbouwschema & voeding na het dieetTerug naar boven