Eazy Shape

Ons cijfer op de onafhankelijke reviewsite klantenvertellen.nl: 9,4

Volg ons: Volg ons op Facebook

 

088 777 2000

 

BESTEL NU

 
Gegarandeerd resultaat
Niet goed geld terug
 
Morgen al in huis
Bij bestellingen tot 17.00
 
Gratis begeleiding
Van je persoonlijke e-coach
 
Beste afslankproduct
Gekozen tot de nummer 1!

Wat is Eazy Shape?

Eazy Shape is momenteel het beste afslankproduct van Nederland. De unieke formule van de Eazy Shape shakes bevat natuurlijke werkzame stoffen in de vorm van eiwitten, voedingsvezels, vitamines, mineralen en antioxidanten.

De Eazy Shape shakes zijn in Nederland ontwikkeld door een team van deskundigen met maar één doel: Het snel en gezond afvallen op een makkelijke manier! Wereldwijd hebben experts en onderzoeken het grote effect van eiwitten op het snel afvallen onderstreept. De nieuwe generatie shakes van Eazy Shape bevatten de beste eiwitbronnen die bekend zijnOok bevatten de shakes een tal van andere bewezen natuurlijke voedingsstoffen om nóg meer resultaat te behalen. Duizenden onderzoeken tonen aan dat de natuurlijke voedingsstoffen in Eazy Shape effectief zijn als je snel wilt afvallen op een verantwoorde manier.

 

Eazy Shape is nu nóg effectiever: Verbeterde formule!

Snel afvallen met de nieuwe generatie eiwitshakes

Het geheim van Eazy Shape:

De nieuwe generatie afslankshakes van Eazy Shape bevatten nu nog meer werkzame stoffen:

Speciale mix van 3 type eiwitten: Eazy Shape bevat 3 bronnen van effectieve eiwitten; eiwitten met snelle opname, eiwitten met middelmatig snelle opname en eiwitten met langzame opname. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat de eiwitten vanaf inname tot 8 uur daarna geleidelijk worden verbrand en opgenomen door het lichaam.

Vitamines- en mineralenmix: Het is belangrijk om dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen, zodat je lichaam op een gezonde manier kan functioneren. Daarnaast is het aangetoond dat veel vitamines ook een positieve invloed hebben op de vetverbranding. De Eazy Shape shakes zijn verrijkt met een mix van alles belangrijke vitamines en mineralen. 

Antioxidanten:  Eazy Shape bevat de belangrijke antioxidant zink. Zink reguleert de vertering van voedsel en is een essentiele voedingsstof voor de gezondheid.

Voedingsvezel (Inuline): Vezels zijn essentieel voor een goede darmwerking. Inuline bevat bijna geen calorieën, wat het een ideale voedingsbron maakt voor mensen die willen afvallen.

L-carnitine tartraat: Deze stof speelt een belangrijke rol in de vetverbranding, vooral rondom probleemgebieden zoals de heupen, billen en buik. Het is ook een bron van energie en gaat vermoeidheid tegen.

 

Voor een optimaal resultaat gebruik je de Eazy Shape shakes in combinatie met het Eazy Shape Dieet. Bij het Eazy Shape Dieet drink je in de ochtend en begin van de middag een Eazy Shape shake. Daarnaast eet je verdeeld over de dag 3 tussendoortjes en in de avond een heerlijke avondmaaltijd. Je blijft de hele dag door eten, waardoor het makkelijk vol te houden is.

Gebruik voor het beste resultaat de Eazy Shape shakes in combinatie met het Eazy Shape DieetTerug naar boven

 

Social

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips, aanbiedingen en recepten.

Contact & Info

Betaal- en bezorginfo

U kunt betalen met iDeal, Paypal en bankoverschrijving

 

Uw bestelling wordt verzonden met PostNL